Wanneer u of uw opdrachtgever behoefte heeft aan meer privacy in de kantooromgeving, dan is privacyfolie een uitstekende oplossing. Waarom zou u kiezen voor Squid textielfolie? Wij geven u een aantal goede redenen. En bent u nieuwsgierig geworden? Mooi! U maakt namelijk kans op een kosteloze proefplaatsing! U hoeft alleen maar naar ons contacformulier te gaan en bij ‘Wat is uw vraag’ te typen: ‘Kans op proefplaatsing Squid’.  Iedere deelnemer krijgt bericht over de uitslag.

Squid?

Wanneer u nog niet precies weet wat Squid is, bekijk dan onderstaande video:

1. Huiselijke uitstraling

Squid folie geeft als geen andere folie een huiselijke uitstraling. Het heeft de uitstraling van vitrage. Omdat mensen op een dag vaak meer tijd doorbrengen op kantoor dan in hun huiskamer, zal een gezellige, huiselijke sfeer voor veel mensen erg welkom zijn.

2. Verschillende kleuren

Squid is sinds kort verkrijgbaar in 6 verschillende mooie, eigentijdse kleuren. De sfeer kan dus helemaal naar de hand van de architect of ontwerper worden gezet.

3. Mooi en warm element in industriële stijl

Veel eigentijdse interieurs hebben een industriële stijl. Ofschoon dit erg fraai kan zijn, kan het enigszins kil aanvoelen. Met Squid op glazen wanden brengt u een beetje ‘warmte’ terug.

4. Geen boor- en zaagwerk

Squid aanbrengen kan in een renovatie-traject, maar ook prima in een bestaande kantooromgeving. Het aanbrengen is namelijk geruisloos en gaat zonder boren of zagen e.d. In de meeste gevallen hoeft een kantoor niet te worden ontruimd en worden de gebruikers niet of nauwelijks gestoord in hun werkzaamheden.

5. Goede prijs

Squid is niet duurder dan bijvoorbeeld printfolie. Daarbij is de montage vlot en efficiënt dus vergt een restyling met Squid relatief weinig budget. Zeker wanneer je dit vergelijkt met het aanbrengen van een vitrage.

Meer weten of kosteloze proefplaatsing?

Neem contact met ons op voor uw vragen of om kans te maken op een kosteloze proefplaatsting. Dit doet u door in het contactformulier ‘Kans op proefplaatsing Squid’ aan te geven. Of bekijk meer informatie op onze productpagina van Squid textielfolie.