en nog 4 goede redenen om te kiezen voor warmtewerende folie:

 

 

 

Wat er in de video wordt gezegd:

Als de temperaturen buiten stijgen dan kan het onaangenaam worden op kantoor.  Het kan erg warm worden of blazende airco’s en of ventilatoren kunnen zorgen voor een vervelend klimaat. Een aangenaam en koele temperatuur bereikt u met zon- en warmtewerende folies van 3M.

Met deze folies kiest u voor topkwaliteit. De 3M Prestige 70 Exterior is nagenoeg volledig transparant en houdt ongeveer 50% van de totale zonne-energie tegen.
De Prestige 40 Exterior is een tint donkerder en houdt ongeveer 60% van de totale zonne-energie tegen.

Naast een lage temperatuur en minder felle zon zijn er nog vier goede redenen om te  kiezen voor de warmte- en zonwerende folies van 3M.

#1 Het energielabel.

Alle kantoren met een  vloeroppervlak van meer dan 100m2 moeten per 1 januari 2023 voldoen  aan energielabel C. Kantoren die daaraan niet voldoen kunnen door de overheid worden gesloten;  een lockdown voor uw bedrijf. De 3M Prestige folies zijn voorzien van het zogenaamde BCRG-certificaat waarmee u kunt aantonen dat u energie bespaart op airco’s.

#2 Minder CO2 uitstoot.

Door een verminderd energieverbruik verlaagt u tevens de CO2 uitstoot. Volgens berekeningen van 3M heeft u na gemiddeld zes maanden meer CO2 bespaard dan in het hele productieproces van de folie. Onder aan de streep zorgt de folie dus voor  een vermindering van CO2-uitstoot.

# 3 Minder stralingswarmte.

Zonne-energie die binnenkomt verwarmt de gehele ruimte, maar dichtbij de ramen is ook de stralingswarmte van de zon duidelijk voelbaar.
De 3M folies zorgen voor minimaal een halvering van deze stralingswarmte.

#4 minder blazende airco’s en ventilatoren.

Hard blazende airco’s en ventilatoren kunnen  een storend geluid maken en wanneer je de hele dag in de luchtstroom zit kan dit een erg onaangenaam effect te hebben zoals pijnlijke of stijve spieren. Door de 3M Prestige folies  hoeven apparaten minder hard te blazen en is er minder overlast.

Ook aangenamere temperatuur?

Wilt u ook een aangenamere temperatuur op kantoor of profiteren van andere voordelen, neem dan contact met ons op.

Bekijk ook onze productinformatie hier: https://www.makecover.nl/pro/warmtewerende-folie/

U mag ons ook altijd bellen via 085 – 877 18 40 of vul onderstaand formulier in voor een advies of prijsopgave.