Heeft uw pand een gevel met aluminium of kunststof kozijnen die behandeld moeten worden? Dan hebben we goed nieuws voor u! U kunt een hoop kosten, tijd en energie besparen door in plaats van uw gevel te laten schilderen, het door ons met speciale gevelrenovatiefolie te laten renoveren. In bijgaande video laten we zien hoe mooi het resultaat is en we leggen uit hoe gevelrenovatiefolie – en de besparing – werkt.

Meer dan 100.000,- bespaard

Om met een van de belangrijkste punten te beginnen, met onze gevelrenovatiefolie zijn ‘schokkende’ besparingen te realiseren. Voor het pand in de video, hebben wij bijvoorbeeld meer dan 100.000,- euro bespaard voor de komende tien jaar. Dit bedrag is het verschil tussen de offertes van schilderbedrijven en ons aanbod. En dan hebben we nog niet eens de daaropvolgende 10 jaar becijferd.

Hoe werkt het?

Wij komen eerst uw gevels bekijken en berekenen hoeveel tijd en materiaal er nodig is om alle kozijnen en gevelelementen te voorzien van onze folie. We kunnen zowel kunststof kozijnen als metalen kozijnen renoveren. Houten kozijnen zijn niet geschikt voor onze oplossing. Bij opdracht starten we met de voorbereidingen, zoals reiniging, om te zorgen voor een goede hechting van de folie. Daarna kan de folie worden aangebracht. Het gebeurt allemaal geruisloos dus het aanwezige personeel ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Waarom kiezen voor gevelrenovatiefolie?

Gevelrenovatiefolie ziet er superstrak uit. Strakker zelfs dan schilderwerk. In tegenstelling tot schilderwerk blijft onze folie blijft minimaal 20 jaar goed. Garantie krijgt u sowieso voor 10 jaar van de fabrikant, maar bij normale omstandigheden kan het makkelijk dubbel zo lang meegaan.

Als u uw pand en schilderwerk zou onderhouden, dan zou een schilder binnen een periode van 20 jaar, wel 6 x moeten langskomen. Terwijl wij slechts 1 x hoeven langs te komen.

U ziet: een enorme besparing aan uren, dus kosten.

Waarom NIET kiezen voor gevelrenovatiefolie?

Gevelrenovatie is initieel duurder dan de eerste schilderbeurt. Houdt rekening met een ca 30% hogere investering. Over een periode van 10 jaar is gevelrenovatie echter véél voordeliger. U kunt dus door uw gevel te laten schilderen op korte termijn wat geld in uw zak houden, maar verstandig is het niet.

 

 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op, of bekijk meer informatie op onze toepassingspagina van gevelrenovatie.