MakeCover werkt met kwaliteitsproducten, mensen en procedures. Wat wij leveren gaat lang mee, waardoor de kosten op lange termijn laag zijn. Het is dus altijd de beste keuze om met MakeCover te werken.

Prijsactie najaar

Het afgelopen jaar hebben wij flink geïnvesteerd in onze mensen en ons machinepark. Wij zijn er zogezegd klaar voor. En omdat wij als bedrijf uniek zijn als gespecialiseerd bedrijf voor de grotere projecten in kantoren en gebouwen, investeren wij nu in bedrijven die dat weten te waarderen. En we hebben er iets voor over, met als gevolg een aantrekkelijke najaars-prijsactie die voor nieuwe – maar ook voor alle bestaande – relaties geldt. Vinden we wel zo eerlijk.

De deal

Wanneer u dus nog géén relatie/klant bent van MakeCover, dan geldt dat wij u gegarandeerd de laagste prijs bieden voor glasfolies en foto vinylbehang. We geven onze marges weg zodat wij kunnen laten zien hoe hoog de kwaliteit van onze producten is en hoe goed en efficiënt en netjes wij werken. U kunt erop vertrouwen dat wij uw gebouw mooier, comfortabeler en veiliger maken, maar snappen dat u dat ook moet ervaren. Dus opdrachten die worden gegeven in de periode t/m 20 december, krijgt u gegarandeerd met de laagste prijs.

Wanneer u wél klant bent van MakeCover, kunt u simpelweg profiteren van een tijdelijke korting. Voor alle duidelijkheid, dit gaat ten kosten van onze marge, dus deze tarieven kunnen we alleen tijdelijk aanbieden.

De addertjes

Wij gaan uit van redelijkheid en billijkheid en tarieven die gelden in Nederland. Zoals gezegd zijn wij een partij die werkt met kwaliteitsproducten, en goed opgeleide mensen dus daar zullen we onze prijsgarantie op baseren. Het zelfde product, met dezelfde dienstverlening, leveren wij voor het scherpste tarief. Dat is onze garantie. Wij leveren overigens alle in bestekken – in Nederland –  voorkomende merken en producten.

De producten

Om een indruk te krijgen van de producten die onder de actie vallen, kunt onderstaande video bekijken. Neem gerust contact op wanneer u meer details wilt weten.

 

Langdurig een plezierige en efficiënte partner

MakeCover werkt veelvuldig voor project-georiënteerde bedrijven zoals aannemers, projectinrichters en architecten. Tevens bedienen wij bedrijven en organisaties die zelf de regie op een project voeren. Wij zijn ingesteld op het werken met verschillende partijen en dat merk je in een project.

Heeft u (binnen)kort een project waarin glasfolies, glasfolies met print en/of vinylbehang nodig is, profiteer dan onze scherpste prijs garantie en maak kennis met ons. Wilt u meer voorbeelden zien of een prijs voor uw project ontvangen? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op.