MakeCover werkt met kwaliteitsproducten, mensen en procedures. Wat wij leveren gaat lang mee, waardoor de kosten op lange termijn laag zijn. Het is dus altijd de beste keuze om met MakeCover te werken.

Scherpe prijs

Wat in ieder geval geldt is dat wij u gegarandeerd een scherpe prijs bieden voor glasfolies en foto vinylbehang. We laten op deze manier graag zien hoe hoog de kwaliteit van onze producten is en hoe goed en efficiënt en netjes wij werken. U kunt erop vertrouwen dat wij uw gebouw mooier, comfortabeler en veiliger maken, en snappen dat u dat ook moet ervaren.

Vergeleken waarmee?

Wij gaan uit van redelijkheid en billijkheid en tarieven die gelden in Nederland. Zoals gezegd zijn wij een partij die werkt met kwaliteitsproducten, en goed opgeleide mensen dus daar zullen we onze scherpe prijs op baseren. Het zelfde product, met dezelfde dienstverlening, leveren wij voor een even scherp tarief. Dat is onze garantie. Wij leveren overigens alle in bestekken – in Nederland –  voorkomende merken en producten.

De producten

Om een indruk te krijgen van de producten die onder de actie vallen, kunt onderstaande video bekijken. Neem gerust contact op wanneer u meer details wilt weten.

 

Langdurig een plezierige en efficiënte partner

MakeCover werkt veelvuldig voor project-georiënteerde bedrijven zoals aannemers, projectinrichters en architecten. Tevens bedienen wij bedrijven en organisaties die zelf de regie op een project voeren. Wij zijn ingesteld op het werken met verschillende partijen en dat merk je in een project.

Heeft u (binnen)kort een project waarin glasfolies, glasfolies met print en/of vinylbehang nodig is, profiteer dan onze scherpe prijs garantie en maak kennis met ons. Wilt u meer voorbeelden zien of een prijs voor uw project ontvangen? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op.