Opleiding met baangarantie / Junior Signmaker

Wil jij met je handen werken? Wij hebben een supergaaf traject voor je waarbij je een praktische opleiding als Signmaker krijgt. Je hoeft dus niet de schoolbanken in, maar je leert het vak vanuit een praktische benadering. Met deze kennis en vaardigheden kun je heel veel kanten op en het geeft je een mooie toekomst. Als je al ervaring hebt, kun je meteen mee met onze andere signmakers.

Wat doet een  Signmaker?

Bekijk onderstaande video voor een indruk

Over de opleiding

Onderstaande geldt wanneer je nog géén ervaring hebt in het vak:

 1. De opleiding duurt ongeveer een jaar. Tijdens deze periode ontvang je gewoon salaris, en na dit jaar mag jij je Junior Signmaker noemen en kun je aan de slag. Je krijgt vanaf dag één een bedrijfsauto dus het is belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs.
 2. Zoals gezegd kun je starten zonder kennis en ervaring. Het vak als Signmaker moet je natuurlijk wel aanspreken, net als het werken met je handen en steeds op nieuwe locaties werken.
 3. We starten jouw opleiding met productsessies van alle signing producten.  Denk hierbij aan folies, materiaal voor doeken en bijvoorbeeld materialen voor bewegwijzering. Maak je geen zorgen, je hoeft niets erin te ‘stampen’.
 4. Na de eerste dag mag je ook direct mee met onze monteurs/ signmakers. Zij leren jou alle kneepjes van het vak in de praktijk. Tijdens jouw opleidingsmaand volg je ook praktijklessen over de productie van onze producten en leer je bijvoorbeeld werken met printers en plotters.
 5. Om het hele proces te begrijpen, loop je ook enkele dagen mee met je collega’s  DTP , werkvoorbereiding en planning.

Over de baan

Als leerling werk je samen met een ervaren signmaker die jou zal leren hoe wij gebouwen mooier en comfortabeler maken. We werken zowel aan de binnenkant, als aan de buitenkant van panden. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij onze klanten en bestaan uit het aanbrengen van reclame-belettering, privacy folies, visuals op wanden, het monteren van spanwanden en -plafonds. De ene keer sta je in een hele chique winkel, de andere keer werk je aan een bedrijfshal.

De precieze werktijden hangen af van het project, soms begin je super vroeg en ben je vroeg klaar en soms begin je later en kun je even wat langer in bed blijven liggen.

Over jou

Jij wil met je handen werken. Je vindt het fijn dat je niet elke dag hetzelfde hoeft te doen, en dat je bijna iedere dag wel op een andere locatie aan het werk bent.

Je:

 • komt net van school,
 • hebt een rijbewijs B (of bent ermee bezig),
 • houdt van mooie dingen maken,
 • bent bereid om het vak van signmaker te leren,
 • hoeft geen ervaring te hebben,
 • bent flexibel en
 • je doet alles voor een tevreden klant.

Wat we bieden

We bieden jou het volgende:

 • een zeer nuttige opleiding tot signmaker
 • direct salaris ontvangen
 • voltijd dienstverband
 • beloning volgens CAO
 • een bedrijfsauto die je mee naar huis mag nemen

Appen of bellen

Wil je solliciteren? App of bel dan met Ronald Steenkist: 06 – 53 53 31 16