Project Description

Corona Maatregelen

Wilt u uw bezoekers en medewerkers een veilige afstand tot elkaar bieden? Wij leveren middelen die u kunt inzetten als onderdeel van Corona-maatregelen. U helpt zodoende om uw personeel en uw bezoekers  zo goed mogelijk te beschermen.

Alle middelen kunnen wij op maat maken in uw huisstijl en/of personaliseren.

Monteren/ aanbrengen

Veel van de items kunt u zelf aanbrengen of monteren. Het is ook mogelijk dat wij de montage voor u verzorgen. Het is dan wel verstandig om te overleggen wanneer dat mogelijk is.

Virusfilters – Luchtreinigingssytemen

Adem virusvrije lucht en laat de gebruikers van ruimtes met een veilig gevoel werken, wonen of recreëren. Maak de lucht tot 99% virusvrij en hervat het gebruik van uw ruimtes op een veilige manier. Lees hier meer op de pagina over virusfilters.

 

Plexiglas schermen

Een plexiglas scherm houdt vochtdeeltjes tegen veroorzaakt door direct aanhoesten / -niezen. De schermen kunnen zowel staand als hangend worden geleverd. De schermen kunnen we voorzien van uw logo door deze te graveren. Er kunnen tevens teksten worden gegraveerd.

Glazen preventieschermen

Een glazen preventiescherm heeft dezelfde preventieve werking als plexiglas varianten, maar is veel robuuster en volgens sommigen ook mooier. Ze worden gemonteerd op een U-profiel bijvoorbeeld op een bureau, op de vloer of op andere manieren.

Raamstickers

De raamstickers kunnen wij op maat maken, met de tekst zoals u dat wenst en in uw huisstijl. Ze zijn eenvoudig op elk glad oppervlak aan te brengen.

 

Desinfectiezuil – Spray

Dr. Hero Desinfectiezuil met No Touch Dispenser (spray). Dit is een praktisch en mooi hygiëne-station dat desinfectie spray geeft, zonder aanraken. Het gebruik is intuïtief zodat bezoekers er ook daadwerkelijk gebruik van maken. Makkelijk na te vullen. (Wij leveren tevens navulling).

Desinfectiezuil – Foam

Desinfectiezuil met No Touch Dispenser (foam). Op de dispenser is een A4-kliklijst gemonteerd, zodat de regels goed kunnen worden nageleefd. Deze dispenser geeft een desinfecterend middel zonder dat er iets aangeraakt hoeft te worden. Makkelijk na te vullen. (Wij leveren tevens navulling).

Desinfectiezuil – Gel

Desinfectiezuil RVS met No Touch Dispenser (gel). Deze zuil is gemaakt van RVS, waardoor hij mooi en stevig is. Zonder aanraken kan men met de desinfecterende gel, de handen wassen.

Hygiëne display aluminium

Dit display is uitermate geschikt om te laten personaliseren en/of te voorzien van huisstijl-elementen. Het is een robuuste en duurzame oplossing. De bezoekers kunnen bij binnenkomst direct hun desinfecteren in 4 stappen.

Desinfectie Dispenser (spray)

Deze dispenser desinfecteert handen zonder aanraken en kan gemakkelijk worden gemonteerd aan een wand.

Desinfectie Spray

Deze spray is geschikt om handen of oppervlakken mee te desinfecteren en bestaat uit 80% alcohol.

Gezichtsschermen

Een gezichtsscherm beschermd tegen vochtdeeltjes die bijvoorbeeld worden aangehoest. N.B. de schermen zijn geen alternatief voor mondkapjes.

 

Vloerstickers

Op de vloer kunnen wij stickers aanbrengen met bijvoorbeeld ‘Houd afstand!’  of op de vloer aangebrachte afzetstroken in bijvoorbeeld geel/ zwart.

 

IP Digital handdesinfectie display

Automatische handdesinfectie dispenser met display voor aan de wand of op een standaard. De combinatie van een digital signage scherm en automatische desinfectie dispenser is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd en dat daarnaast de communicatie met bezoekers verbeterd.