Project Description

Corona Maatregelen

Blijft uw bedrijf of organisatie open? Wij leveren middelen die u kunt inzetten als onderdeel van Corona-maatregelen. Wanneer u openblijft en u ontvangt bezoekers of klanten, dan helpen deze middelen om de Corona-maatregelen zo goed en zo veilig mogelijk uit te voeren. U helpt zodoende om uw personeel en uw bezoekers  zo goed mogelijk te beschermen.

Alle middelen kunnen wij op maat maken in uw huisstijl en/of personaliseren. Alle items bieden wij tegen kostprijs aan.

Monteren/ aanbrengen

Veel van de items kunt u zelf aanbrengen of monteren. Het is ook mogelijk dat wij de montage voor u verzorgen. Het is dan wel verstandig om te overleggen wanneer dat mogelijk is.

Plexiglas schermen

Een plexiglas scherm houdt vochtdeeltjes tegen veroorzaakt door direct aanhoesten / -niezen. De schermen kunnen zowel staand als hangend worden geleverd. De schermen kunnen we voorzien van uw logo door deze te graveren. Er kunnen tevens teksten worden gegraveerd.

Raamstickers

De raamstickers kunnen wij op maat maken, met de tekst zoals u dat wenst en in uw huisstijl. Ze zijn eenvoudig op elk glad oppervlak aan te brengen.

 

Gezichtsschermen

Een gezichtsscherm beschermd tegen vochtdeeltjes die bijvoorbeeld worden aangehoest. N.B. de schermen zijn geen alternatief voor mondkapjes.

 

Vloerstickers

Op de vloer kunnen wij stickers aanbrengen met bijvoorbeeld ‘Houd afstand!’  of op de vloer aangebrachte afzetstroken in bijvoorbeeld geel/ zwart.

 

IP Digital handdesinfectie display

Automatische handdesinfectie dispenser met display voor aan de wand of op een standaard. De combinatie van een digital signage scherm en automatische desinfectie dispenser is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd en dat daarnaast de communicatie met bezoekers verbeterd.