Project Description

Isolerende folie

Heeft u last van kou of warmte omdat het glas onvoldoende is geïsoleerd? Wilt u besparen op uw gas- en/of stookkosten? Kies dan voor de 3M Thinsulate Isolerende folie van MakeCover en uw pand heeft straks weer een aangename temperatuur en klimaat.

Nu offerte aanvragen

 

De isolerende folie op enkel glas, of ouder dubbel glas, geeft een extra isolatielaag en zorgt ervoor dat de temperatuur en het klimaat in de winter aangenamer wordt. Door de isolerende werking wordt ook ’s zomers warmte buitengehouden. Hierdoor profiteert u van een prettiger klimaat en van lagere energiekosten.

Wél isolatie, niet zichtbaar

Onze isolerende folie wordt gebruikt door verschillende organisaties en dikwijls bij historische gebouwen. Het toepassen van dubbel of tripel glas is daar niet mogelijk, of extreem lastig en kostbaar. Omdat de 3M Thinsulate folie nauwelijks zichtbaar is en de uitstraling van het pand wordt behouden, is dit een uitstekende manier om een aangenamer klimaat te realiseren, minder energie te verbruiken, en minder CO2-uitstoot te realiseren.

CV op gas? Bespaar geld!

Wanneer een gebouw met gas wordt warmgestookt, kan er met 3M Thinsulate heel wat kubieke meters bespaard worden. De investering betaalt zich dus terug en rendeert na enige tijd. Overigens geldt dat voor iedere energievorm waar u mee stookt, u met de isolatiefolie kunt besparen.

Wel de lusten en niet de lasten

Wanneer u van plan was om in plaats van enkel glas, dubbel glas te laten plaatsen, dan is onze 3M Thinsulate isolerende folie mogelijk een interessant alternatief. Het aanbrengen gaat namelijk vlot en geruisloos en de sponning hoeft niet te worden aangepast.

Kenmerken

Omschrijving:
Folie die de warmte in de winter en koelte binnenhoudt in de zomer.

Toepassing:
Ramen en deuren

Voordelen:
– Aangenamere temperatuur
– minder kou voelbaar bij ramen
– minder hard stoken
– lagere energiekosten
– veelal voordeliger dan plaatsen dubbel glas
– minder CO2-uitstoot.

Uniek:
– Spectaculaire isolatiewaarde; vergelijkbaar met een extra glaslaag.

 

Offerte & specificaties

Offerte 3M thinsulate

Verdere documentatie