Op het gebied van akoestiek komt goed naar voren dat we gebouwen mooier en comfortabeler maken. Onze akoestische oplossingen zorgen namelijk niet alleen voor een beter geluid, maar ze kunnen ook op een prachtige of juist onzichtbare manier worden verwerkt.

ClipCover

Zo leveren wij bijvoorbeeld ClipCover. Dit zijn spanwanden en – plafonds waarin we akoestisch materiaal kunnen verwerken. Het doek van ClipCover kan in strak wit, in iedere kleur of met een visual worden geleverd.

Flexibele oplossingen

Ook kunnen we akoestische problemen oplossen met flexibele oplossingen. We leveren verrijdbare en staande schermen en schermen voor bureau’s. Deze schermen kunnen we leveren in een effen kleur of voorzien van een creatieve visual.

Akoestisch behang

Stel dat een wand opnieuw moet worden afgewerkt dan is fotobehang met akoestische demping een ideale oplossing. Met dit fotobehang klinkt iedere ruimte rustiger en aangenamer. Het behang houdt bovendien koude buiten en het werkt oneffenheden in de muur weg.

Glazen wanden & akoestische panelen

Wanneer er grote akoestische problemen zijn, dan kunnen we ruimtes scheiden met glazen wanden. Deze isoleren het geluid en om galm tegen te gaan, kunnen we ze voorzien van akoestische panelen.
De glazen wanden kunnen transparant worden gehouden, worden voorzien van privacy folies, of van decoratieve folies en visuals.

 

Meer weten?

Wil je ook de akoestiek op je kantoor verbeteren? Laat het ons weten! Wij helpen je graag!