Over MakeCover

MakeCover maakt gebouwen mooier en comfortabeler. Op het gebied van interieur doen we dit door het aanbrengen van privacyfolies, wrapfolies, spanplafonds, akoestische oplossingen, fotobehang, visuals en signing. Ook werken we soms buiten aan reclame, gevelfolie of zonwerende folie.

We zijn een sociaal en ambitieus bedrijf met het oog op de mens en onze omgeving. Ons team is hecht, informeel en klantgericht.

Bekijk onderstaande video voor een indruk van ons bedrijf:

Wat we doen

MakeCover levert oplossingen die zorgen voor een andere uitstraling, of die zorgen voor een verhoging van comfort en of veiligheid.

We gaan hierbij voor een maximaal effect met behulp van efficiënt aan te brengen materialen. De oplossingen die wij leveren zijn aan de buitenkant van een gebouw zichtbaar, exterior solutions, en/of juist gericht op de binnenkant van een gebouw, interior solutions.

Wij leveren onder andere oplossingen voor privacy, wayfinding, gevelrenovatie, zon- en warmtewering en wanden & plafonds.

Hoe we werken

Wij werken graag met onze klanten op de manier zoals zij dat willen. Zo werken we veel met ontwerpers en architecten. Voor deze groep hebben wij een onze architectenservice en zijn we de uitvoerende partij die adviseert, produceert, begeleidt en monteert. Andere partijen benaderen ons juist weer om naast deze zaken, ook het ontwerp te verzorgen. Dit kunnen wij bijvoorbeeld voor wanden, glaswanden, signing, bewegwijzering, plafonds, etc.

Kwaliteit

In onze dienstverlening focussen wij op kwaliteit door het maken van realistische afspraken én het nakomen van afspraken. We streven naar langdurige relaties en prettige, informele samenwerkingen.

Meer weten?

Heeft u een  vraag over ons bedrijf of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op!