Gevelfolie

Gevelrenovatie met folie

Gevelrenovatiefolie heeft als belangrijkste voordeel dat het duurzamer is dan schilderen. Het blijft langer mooi zodat in de toekomst schilderbeurten worden bespaart. En hiermee veel geld, tijd en moeite.

Bekijk de video

Ronald Steenkist, eigenaar van MakeCover, geeft in het eerste deel uitleg over wat gevelrenovatie met folie. Hij vertelt om welke redenen ervoor wordt gekozen en voor welke soort panden het geschikt is. Hiernaast belicht hij de eigenschappen van de folie en welke voordelen de folie biedt. Voor het maken van een goed vergelijk somt hij alle alternatieven voor gevelrenovatie met folie op.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over gevelfolie, wil je een sample of een proefplaatsing? Vul dan onderstaand formulier in. Na invullen kun je ook het tweede deel van de video bekijken.

Bekijk nu deel 2!

In het tweede deel van de video demonstreren we hoe het aanbrengen in zijn werk gaat en maken we een voorbeeldberekening van de besparing t.o.v. schilderen. We vragen je minimaal om jouw e-mailadres. Dit zullen we éénmalig gebruiken voor het toezenden van productinformatie.