In de zomer vinden in veel gemeenten meer inbraken plaats dan in de overige maanden. Maar hoe dan ook, u wilt niet dat er in uw pand wordt ingebroken.

Een inbraak is praktisch erg vervelend en heeft ook vaak een emotionele nasleep. Mensen en/of kinderen kunnen zich lange tijd onveilig voelen met als gevolg dat dit verregaande consequenties kan hebben.

Onze tip

Onze tip; inbraakvertragende folie. Dit is een onzichtbare folie die ervoor zorgt dat een inbreker niet makkelijk een ruit kan intikken. Zelfs met een hamer of een koevoet is het lastig om een ruit eruit te krijgen, of om een gat erin te maken.

Gevolg: de inbreker doet er langer over. De kans dat de inbreker het voor gezien houdt, of wordt gezien of gestoord, is heel groot. De kans op inbraak neemt hiermee af.

Het aanbrengen kun je het beste doen bij de deuren met glas en ramen die eveneens inbraakgevoelig zijn. Het product is makkelijk en snel aan te brengen. Doordat het aan de binnenkant wordt geplaatst, kunnen inbrekers het niet zien en zeker niet verwijderen.

Bommen en granaten. En stenen.

De inbraakvertragende folie, is tevens een veiligheidsfolie. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wanneer een bomauto, een bom of een granaat zou ontploffen in de buurt van een ruit met onze folie, de ruit niet uit elkaar vliegt. De ruit gaat misschien stuk, maar blijft bij elkaar zodat de mensen in het pand veilig zijn voor rondvliegend glas. Ook wanneer er een risico bestaat dat er bijvoorbeeld een steen door de ruit gegooid kan worden dan biedt de folie bescherming. Wanneer de steen de ruit raakt, kan het glas beschadigen, maar de steen gaat er niet doorheen. En dit principe geldt voor alle projectielen, bommen en granaten die worden gegooid.

Voor bedrijven, organisaties, scholen, overheidsgebouwen of gebouwen en panden waar een risico is op geweld of inbraak, is de folie een echte uitkomst.

 

Voorbeeld

Proef of prijs aanvragen

Wilt u ervaren dat de veiligheidsfolie onzichtbaar is, of juist mega effectief? Wij bieden de mogelijkheid om een proef aan te vragen. Ook rekenen we graag vrijblijvend voor u uit wat de kosten zouden zijn om uw pand veiliger te maken. Neem dus gerust contact met ons op.