MakeCover is een unieke samenwerking aangegaan waardoor het voor u als architect of ontwerper eenvoudig wordt om kunst te laten toepassen bij uw opdrachtgever. Van idee tot uitvoering, wij kunnen het hele traject voor u oppakken.

Samenwerking

De samenwerking die MakeCover is aangegaan is met Art Connectors. De mensen van Art Connectors zorgen dat kunst kan worden toegepast op wanden, plafonds, muren, in garages, tunnels, etc. etc. Zij zorgen ervoor dat de juiste kunstenaar wordt betrokken en begeleiden het project zodat het eindresultaat in overeenstemming is met de eisen en wensen. MakeCover zorgt voor de realisatie van oplossing als dat nodig is.

Ken de kunstenaar

Welke kunstenaar heeft welke stijl? Welke kunstenaar kan werken met een visuele richtlijnen? Welke kunstenaar wil alleen ‘vrije’ opdrachten doen? Art Connectors is gespecialiseerd in het koppelen van de juiste kunstenaar, aan de juiste opdracht.

 

Ken de oplossing

Wanneer duidelijk is wat het kunstwerk moet worden, kan worden bepaald welke middelen of materialen moeten worden ingezet. En dat is nu juist de specialiteit van MakeCover. Wij maken gebouwen niet voor niets mooier en comfortabeler. Met Art Connectors en MakeCover kunnen wij dus kunst realiseren in iedere stijl, op nagenoeg iedere plek en op iedere ondergrond.

Voorbeelden

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!