Hou het koel!

Wanneer in het voorjaar, bij de eerste zonnestralen, de temperaturen in het kantoor snel oplopen, houdt het hoofd dan koel. Er is namelijk een oplossing die ervoor zorgt dat de temperatuur aangenaam blijft. Ook als het hoogzomer is en de zon vol staat te branden. Wij bieden u de mogelijkheid het grote verschil in warmte te ervaren.

Ervaar het spectaculaire verschil

Wij bieden u nu de mogelijkheid om te ervaren wat voor spectaculair resultaat onze oplossing tegen zonnewarmte en zonlicht geeft. Dit doen wij met de hoogwaardige 3M Prestige folie. Wij geven u op twee manieren de gelegenheid om de werking te ervaren;

Onprettig gevoel en niet productief

Waarom zou u het verschil willen ervaren? Omdat het bijna niet voor te stellen is dat met onze folie, die voor het zicht transparant is, zoveel warmte én fel licht wordt tegen gehouden.Wanneer u echter beseft dat de folie als energiebesparende maatregel wordt geïmplementeerd omdat airco’s minder hard hoeven te werken, dan snapt u dat onze folie geen nuance-verschil geeft, maar een verschil van dag en nacht.

Wanneer u werkt in een te warm kantoor, dan zult u het kunnen beamen. Het voelt niet prettig om in de hitte te werken. En zeker niet wanneer de zon direct schijnt op een raam. De concentratie valt weg en de productiviteit daalt.

Tegenmaatregelen ook onprettig

Het kan natuurlijk zijn dat de zon wel schijnt op een kantoor, maar dat de temperatuur in de hand wordt gehouden door airco’s en ventilatoren. Wanneer deze hard moeten werken, ontstaat er een flinke koude luchtstroom die, als je er ‘in’ zit, juist weer te koud kan zijn.

Ook de luchtstroom kan zorgen voor koude spieren en een stijve nek, etc. Een ander nadelig effect van hard blazende airco’s zijn de hoge energienota’s.

Ga voor de ervaring


We zijn ervan overtuigd dat als u het verschil door onze warmtewerende folie hebt ervaren, u overtuigd bent van de werking daarvan. Daarom bieden wij aan om dit te ervaren tijdens een kosteloze demonstratie, of door het doen van een proefplaatsing tegen gereduceerd tarief.