De wereld heeft afgelopen jaar natuurlijk vreselijk op zijn kop gestaan en ik heb gezien dat veel kantoren en bedrijven anders zijn gaan werken. Er wordt veel thuisgewerkt en veel afspraken worden via videobellen gedaan. Zo langzamerhand wordt het nu steeds duidelijker wat de positieve en wat de negatieve kanten daarvan zijn.

En omdat de tijd aangebroken is dat we weer terug op kantoor zijn, of binnenkort terug naar kantoor gaan, zou ik het leuk en interessant vinden om van jou te horen hoe je in de nabije toekomst gaat werken. Dit willen we vervolgens dan ook delen met jou en al onze relaties en volgers.

Waarover?

De vragen die ik aan je wil stellen gaan zoals gezegd over het werken in bedrijven en kantoren. Bijvoorbeeld: hoe ziet het vergaderen eruit? Hoe worden kleine – en 1-op-1 overleggen georganiseerd? Hoe zien de werkplekken eruit? En de trainings- en/of scrumruimten? Hoe worden klanten ontvangen? Zijn er mogelijkheden voor teambuilding?

Wil je meehelpen?

Ik wil je vragen om onderstaande korte vragenlijst in te vullen. Het invullen zou niet meer dan een paar minuten tijd in beslag moeten nemen. Ik bekijk dan met mijn collega’s de resultaten en die delen wij – anoniem!- met iedereen. Daarnaast gaan wij de komende maanden dan aandacht geven om de ideeën die leven, vorm te geven. Het idee van de ene is namelijk ook inspiratie voor een ander. Deze uitingen zullen we voorzien van #terugnaarkantoor zodat je weet dat deze berichten zijn gebaseerd op de uitkomsten van het onderzoek.

Ik wil je alvast heel erg bedanken voor je medewerking!

Ronald Steenkist – Eigenaar MakeCover B.V.