Preventieschermen met een duurzaam karakter, dat zijn onze preventieschermen van glas. Mooi om te zien, robuust en om meerdere redenen praktisch.

Nu pas van glas?

Nu veel organisaties zich voorbereiden op de terugkeer van medewerkers, en men er rekening mee houdt dat we de risico’s nog wel even proberen in te perken, wordt er ook gezocht naar steviger en fraaiere oplossingen dan plexiglas. Glas biedt die voordelen.

Goed van pas

Naast de preventieve werking voor het verspreiden van het virus, zijn er nog twee belangrijke voordelen aan de schermen.

Esthetiek, privacy en/of teksten

Wij kunnen de schermen nóg mooier maken met een gepersonaliseerde foto of dessin. De schermen kunnen dus in uw huisstijl worden gemaakt en worden voorzien van uw logo. Het is ook mogelijk om er privacyfolie op aan te brengen zodat men minder snel is afgeleid.  Het is tevens mogelijk om maatregelen in tekst op de schermen te zetten.

Betere akoestiek: veel geen last van herrie of geluid

Een groot voordeel van de glazen schermen, is dat het heel goed geluid tegenhoudt. Hierdoor kun je lekker ongestoord en met volle focus werken.

Kortom, de schermen komen goed van pas.

Beste van de klas

De glazen schermen worden gemonteerd op U-profielen. Deze kunnen direct op een bureau worden gemonteerd, op een balk waarop de schermen steunen, of op de grond. Voor de stevigheid is het wel nodig dat er een bepaalde dwarsverbinding kan worden gemaakt.

De schermen zijn een unieke samenwerking van de bedrijven MakeCover, Qbiq en Scholten Wandsystemen. Deze bedrijven bundelen hun kennis en expertise als het gaat om glazen wanden, en daarmee krijgt u het best mogelijke product, tegen de best mogelijke prijs.

 

Voorbeelden.

Meer weten?

Wilt weten wat de levertijd is? Wilt u de prijzen weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen graag alles over dit product; we zijn er erg mee in onze sas.