Project Description

Interieurfolie

Wilt u een meubel, balie of interieurelement vernieuwen, renoveren, decoreren? Dan zijn de Interieurfolies van MakeCover een snelle, efficiënte en relatief voordelige oplossing.
We gebruiken hiervoor de beste folie die in de markt verkrijgbaar is: 3M Di-Noc folie. Er zijn talloze dessins en kleuren beschikbaar, zodat een meubel in ieder gewenste uitstraling te stylen is.

Kenmerken

Interieurfolies gebruiken wij  voor het bekleden van meubels, balies en andere interieur-elementen. Dikwijls gaat het om de renovatie van meubels en balies,  of het geven van een nieuwe stijl. Ook nieuwe meubels worden soms voorzien van interieurfolies.

We leveren niet van echt te onderscheiden stijlen; hout, beton, metaal leer, steen, zand, zijde, stof, verf, hoogglans verf, carbon, whiteboard, etc.

Zo werkt het

Met het- aanbrengen van de interieurfolie, wordt het meubel meestal omsloten. Daarom wordt er vaak van het ‘wrappen’ van meubels gesproken. In ieder geval wordt er een op een degelijke en hoogwaardige manier een kwaliteitsfolie aangebracht, waardoor de levensduur van een meubel extreem kan worden verlengd.
Alles ziet er weer uit als nieuw.

In de regel kunnen wij binnen een dag onze folie aanbrengen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van onze interieurfolie op: bureaus, kasten, balies, tafels, vensterbanken

Specificaties & garantie

Hieronder de technische specificaties van Interieurfolie. De levensduur bedraagt ruim 15 jaar, waarvan wij minimaal 12 jaar garanderen.

Applicaties:
Meubilair, balies, lobbies, scheidingswanden, muren, liften, plafonds.

Aanbrengtemperatuur:
+15°C tot +38°C minimum (lucht & ondergrond) (of vanaf 12°C, vraag naar de mogelijkheden).