Project Description

Interieur

Wilt u een meubel, balie of interieurelement vernieuwen, renoveren, decoreren? Dan zijn de Interieurfolies van MakeCover een snelle, efficiënte en relatief voordelige oplossing.
We gebruiken hiervoor de beste folie die in de markt verkrijgbaar is: 3M Di-Noc folie. Er zijn meer dan 700 verschillende dessins en kleuren beschikbaar, zodat een meubel in ieder gewenste uitstraling te stylen is.

Kenmerken

 

Omschrijving Interieurfolie voor het bekleden van meubels, balies en andere interieur-elementen.
Toepassing Renovatie van meubels en balies, vernieuwen van meubels, of het bekleden van meubels.
Voordelen
  • Is vaak voordeliger dan meubels opnieuw laten maken
  • Kan vlot en zonder overlast worden toegepast
  • In talloze stijlen & kleuren beschikbaar
Uniek In niet van echt te onderscheiden stijlen: Hout, beton, metaal, leer, steen, zand, zijde, stof, verf, hoogglans verf, carbon, whiteboard

Zo werkt het

Met het- aanbrengen van de interieurfolie, wordt het meubel meestal omsloten. Daarom wordt er vaak van het ‘wrappen’ van meubels gesproken. In ieder geval wordt er een op een degelijke en hoogwaardige manier een kwaliteitsfolie aangebracht, waardoor de levensduur van een meubel extreem kan worden verlengd.
Alles ziet er weer uit als nieuw.

In de regel kunnen wij binnen een dag onze folie aanbrengen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van onze interieurfolie op: bureaus, kasten, balies, tafels, vensterbanken

Specificaties & garantie

Hieronder de technische specificaties van Interieurfolie. De levensduur bedraagt ruim 15 jaar, waarvan wij minimaal 12 jaar garanderen.

Applicaties Meubilair, balies, lobbies, scheidingswanden, muren, liften, plafonds.
Aanbrengtemperatuur +15°C tot +38°C minimum (lucht & ondergrond) (of vanaf 12°C, vraag naar de mogelijkheden).