Project Description

Switch folie

Switch folie is schakelbare folie – ook wel smart folie – op glazen wanden. Wij kunnen de folie samen met de glazen wanden leveren of los van elkaar.

Glaswand

Met onze glazen wanden van het merk Qbiq en onze switch folie van het merk GlassCover switch, kunt u kiezen tussen soms wel privacy in uw kantoor, en soms niet. Doordat wij de glazen wanden leveren en de montage van de folie en de wanden kunnen combineren, kunnen we een superstrakke en onzichtbare afwerking garanderen.

Privacy of transparantie in een oogwenk

Met een druk op de knop schakelt u met de bijgeleverde afstandsbediening tussen transparant en tussen privacyglas. Op deze manier kunt u ruimtes optisch afschermen of juist verbinden. Een extra voordeel: in privacymodus kunt u de glazen wanden tevens als projectiewand gebruiken.

 

Kiezen tussen helemaal transparant of mat?

Dan is GlassCover switch voor u de ideale oplossing. Door onze unieke ‘slimme folie’ met nanotechnologie kiest u met een druk op de knop. Ideaal voor kantoren waarbij ruimtes gecombineerd gebruikt moeten kunnen worden. Of waarbij het inloopbeleid zichtbaar gemaakt moet worden. De schakelbare folie kunt u tevens gebruiken om iets te onthullen. Kortom, met deze exclusieve elektronische folie kunt u niet alleen de show stelen, maar ook de functionaliteit van uw kantoorruimtes uitbreiden.

Het schakelen kan via een timer (automatisch) of een afstandbediening die ook op een wand gemonteerd kan worden.

Zeer snelle levering

Voor het prepareren van de schakelbare folie en schakelingen hebben wij eigen productie-atelier, waardoor wij zeer snel kunnen leveren. Ook voor de glaswanden zitten wij dicht op de productie. De producent is letterlijk onze buurman en wij hebben dagelijks contact over tal van lopende projecten. Ook hierin kunnen wij maximaal snel schakelen. Dit maakt ons in een project een prettige en flexibele partner.

Aanbrengen van de folie op bestaande wanden

Het aanbrengen van de folie kan op bestaande glazen wanden, en wij kunnen de glazen wanden inclusief de switch folie leveren. Het aanbrengen van de folie op een bestaande wand is in de meeste gevallen snel en geluidsloos zodat er in het kantoor kan worden doorgewerkt. Op nieuw te plaatsen wanden wordt het switch-systeem reeds in de productie aangebracht.

Kwaliteitsoplossing

GlassCover switch bestaat uit een schakelsysteem en een folie dat is gericht op een lange levensuur waarop een royale garantietermijn van toepassing is. Deze hoge kwaliteit, inclusief garanties, mag u tevens verwachten van de Qbiq glaswanden.

Voor wie is dit de perfecte oplossing?

GlassCover switch is perfect voor overheidsgebouwen, ziekenhuizen, kantoorruimtes, openbare ruimten en plaatsen waar glazen wanden of ruiten zijn gebruikt.

Meer weten over GlassCover switch? Demonstratie aanvragen? Prijzen opvragen?

Gebruik onderstaand formulier vrijblijvend voor meer informatie.