Project Description

WallCoverXL – Naadloos vinylbehang

De wanden van een pand zijn vaak wit. Saai. Zeker als u weet dat dit niet hoeft. Met WallCoverXL kunt u namelijk die saaie muren omtoveren tot  echte eyecatchers. Heel gemakkelijk creëert u een fotowand met de visual die u daarop wilt hebben en tegen relatief lage kosten.

Het naadloze vinylbehang is standaard verkrijgbaar tot wel 5 meter hoog, en tot 45 meter in de lengte.

Een snelle oplossing

U kiest de visual of het patroon voor de fotowand uit. Wij meten hierna de muur op, die u met de WallCoverXL wilt bedekken. Hierna zorgen wij ervoor dat deze wordt overgezet op het behang en komen deze monteren. U ondervindt hiervan bijna tot geen overlast.

Makkelijk te onderhouden

De WallCoverXL is zeer makkelijk te onderhouden. Het materiaal van de fotowand is afneembaar met een natte doek. Indien gevraagd kunnen wij het materiaal voorzien van een PU Coating. Deze maakt het materiaal ook nog eens vuilafstotend.

Voor wie is dit de perfecte oplossing?

Wanneer wanden grof zijn, zoals bij een stenen of grofgestucte muur, dan is WallCoverXL niet geschikt. Een fotowand kunt u dan overigens evengoed realiseren met Clipcover of met WallCover level.  De WallCoverXL is perfect gladde wanden die snel en efficiënt moeten worden voorzien van een hoogwaardige kwaliteit fotobehang.