Voor het nieuw gebouwde Maria Montessori gebouw van de Radboud Universiteit Nijmegen, hebben wij de bewegwijzering mogen verzorgen. Het flinke project hebben we in samenwerking met Inbo architecten uitgevoerd.

Bewegwijzering voor Universiteiten en scholen

Ondertussen raken we behoorlijk gespecialiseerd in bewegwijzering / wayfinding voor universiteiten en scholen. We hebben niet alleen bewegwijzering verzorgd voor de Radboud Universiteit, ook voor Universiteit Leiden hebben wij bewegwijzering verzorgd in het KOG, het PJ Veth gebouw, de Hortus Botanicus, Locatie Wijnhaven, Lipsius, de bibliotheek en het Arsenaal. Ook voor de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) hebben we een mooie opdracht mogen doen, almede voor Avans Hogescholen en Hogeschool Ede.

Radboud Universiteit

Voor de bewegwijzering van het Maria Montessori gebouw, hebben we verschillende elementen gemaakt en gebruikt. De meeste elementen hebben wij maatwerk gemaakt, dus deze zijn exclusief voor deze opdrachtgever. Zo hebben wij de staande borden, de hangende borden, de haakse bordjes en de uitgesneden letters helemaal op maat gemaakt. Tevens hebben wij elementen op glas en wanden aangebracht met folies en hebben we de deurbordjes verzorgd.

Bekijk de video

In onderstaande video laten wij alle soorten bewegwijzeringselementen in het project Maria Montessori zien:

 

Vragen over bewegwijzering op maat?

Heeft u een vraag op het gebied van een wayfinding plan, het ontwerpen van of vervaardigen van bewegwijzering? Neem dan contact met ons op!