MakeCover heeft wederom weer een nieuw innovatief product: Een folie die virussen en bacteriën doodt. Dit product heet Coversafe®  en deze folie neutraliseert het Coronavirus en andere virussen en bacteriën. Hierdoor hoeven oppervlakken niet steeds te worden gereinigd. Het vergroot het gevoel van veiligheid, en tegelijkertijd kan er flink op schoonmaakkosten worden bespaard.

Video

 

Toepassingen

De folie kan toegepast worden op oppervlakken die door veel mensenhanden worden aangeraakt. Denk aan balies, bureau’s, gemeenschappelijke tafels of objecten in lunchruimtes. Ook in gebouwen waar kwetsbare mensen zoals in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen aanwezig zijn, kan de folie worden toegepast op alle oppervlakken die door mensenhanden worden aangeraakt. Deurklinken, trapleuningen en lichtknoppen zijn voorbeelden van objecten die van de folie kunnen worden voorzien.

Laat het zien

Door middel van een sticker, kunt u laten zien dat een oppervlak is beschermd met de folie. Zo vergroot u het gevoel van veiligheid.

 

Bewezen effectief

Coversafe® vernietigt de meeste micro-organismen, waaronder het Coronavirus. Het is ook effectief tegen veel voorkomende epidemieën zoals gastro-enteritis, H1N1-griep of conjunctivitis. Alle tests worden uitgevoerd volgens de normen JIS Z 2801, ISO 22196 en ISO 21702 door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria. De testrapporten hebben wij voor u klaarliggen.

Proefplaatsing aanvragen? Meer informatie? Brochure?

Wilt u in de praktijk ervaren hoe de folie werkt? Vraag dan een proefplaatsing aan, of neem contact op voor een testrapport, brochure of meer informatie. U vindt ook meer informatie op de productpagina ‘Antivirusfolie Coversafe‘.