Er bestaan in het hoge segment van zon- en warmtewerende folies twee hoofdtypes. Dit zijn:

  • transparante folies
  • metaalhoudende spiegelende folies

Transparante folies

3M levert een kwalitatieve lijn van zonwerende folies onder de noemer 3M Prestige. Deze zijn verkrijgbaar in volledige transparantie, of met een donkere tint. De transparante folie (3M Prestige 70 Exterior) houdt ca 50% van de zonnewarmte tegen en de donkere versie (3M Prestige 40 Exterior) houdt wel 60% tegen. Als het dus écht heel warm wordt binnen, kun je beter voor de iets donkerder tint gaan.

Metaalhoudende spiegelende folies

Het allergrootste voordeel van spiegelende folies, is dat deze een stuk voordeliger zijn dan de 3M Prestige folies. Wanneer je het spiegelende uiterlijk geen probleem vindt, dan is dit een serieus alternatief. De zon- en warmtewerende eigenschappen zijn namelijk uitstekend. De metaalhoudende folies gaan wel een stuk minder lang mee. Ook kunnen de metaalhoudende folies een nadelig effect hebben op het bereik van mobiele apparaten.

Bekijk de video

Bekijk hoe u een aangename temperatuur op kantoor kunt krijgen met de 3M Prestige folies en welke 4 extra voordelen er kleven aan het kiezen voor deze warmtewerende folies.

 

 

Welke folie kies jij?

Wil je ook een aangenamere temperatuur op kantoor of profiteren van andere voordelen, neem dan contact met ons op.

Bekijk ook onze productinformatie hier: https://www.makecover.nl/pro/warmtewerende-folie/

Je mag ons ook altijd bellen via 085 – 877 18 40 of vul onderstaand formulier in voor een advies of prijsopgave.