Wij zijn trotse dealer geworden van Chameleon Whiteboards. Dit zijn prachtige whiteboards, in de hoogst denkbare kwaliteit en met een reeks aan mogelijkheden. Ze zijn magnetisch waardoor ze zeer praktisch zijn.

Skyline, logo, kleur, formaat

Wilt u een whiteboard met de skyline van een stad uitgesneden? Of de contouren van uw logo? Het whiteboard in de vorm van uw logo? Een hele wand? Of maatwerk visuals aangebracht op het whiteboard? Het is allemaal mogelijk met de prachtige oplossingen van Chameleon. En als bonus krijgt u ook nog eens

25 jaar garantie.

Chameleon whiteboards zijn namelijk gemaakt van de hoogste kwaliteit geëmailleerd staal. Er ligt dus als het ware een glaslaagje over het metaal. Dit is zó hard en glad, dat er géén inkt achterblijft na het wissen of reinigen.
Dat is juist het grote verschil met andere whiteboard-oplossingen. Die zijn misschien in de eerste aanschaf voordeliger, maar ze worden soms al na een jaar vervangen. Chameleon daarentegen blijft gegarandeerd 25 jaar goed. Het is daarmee op wat langere termijn voordeliger en duurzamer.

Bord of wand?

Het is met Chameleon mogelijk om een volledige wand te bekleden, of om met modulaire panelen een whiteboard te maken. Het is tevens mogelijk om op maat gemaakte borden te laten maken. Een op maat gemaakt whiteboard kan worden voorzien van elke visual of deze kan maatwerk worden uitgesneden in iedere denkbare vorm! Denk bij het laatste aan een whiteboard in de vorm van uw logo, in de vorm van een denkwolkje, of een geometrische vorm.

Hieronder tonen we een video van het modulaire panelen-systeem: de VisuWall. Onder de video gaat de tekst verder.

 

VisuWall

De zwart afgelakte randen en ronde hoeken maken van de VisuWall whiteboards, zoals getoond in bovenstaande video, opvallende verschijningen. De VisuWall is verkrijgbaar in 3 productmaten. Elke maat is 198 cm hoog en heeft een breedte van 294, 392 of 490 cm.

Modulaire wanden

De modulaire wandpanelen van Chameleon, zoals hieronder afgebeeld, zijn er in 2 maat-varianten. Een variant die begint op 1.20 m en een variant van 2 meter hoog, perfect om een whiteboard wand mee te creëren.

Onlangs heeft Chameleon nieuwe kleuren gelanceerd. Naast het standaard wit, zijn de panelen nu ook verkrijgbaar in blauw en grijs emaille. Alle drie de kleuren hebben dezelfde kwaliteit en garantie.

Starterkit

Elk onderdeel van de Chameleon Starterkit is magnetisch zodat het uitstekend te bevestigen is aan de magnetische whiteboards. Stiften, wissersprays en microvezeldoekjes kunnen daardoor overal op het whiteboard gehangen worden. Microvezeldoekjes zijn de meest effectieve en makkelijke manier om mee te wissen. Bovendien zijn deze magnetische doekjes gewoon uitwasbaar. De onderdelen kunnen zowel los, als in de kit worden besteld.

 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op, of bekijk meer informatie op onze productpagina van Chameleon Whiteboards