Met MakeCover graveren wij regelmatig diverse materialen met uiteenlopende lasergravures. En in de loop van de tijd kregen wij ook een aantal maal het verzoek of wij foto’s wilden lasergraveren. Dit vonden we een zeer goed idee en zo is Markzz ontstaan.

Fotopanelen met lasergravures

Markzz maakt fotopanelen met lasergravures van je favoriete foto op bijzonder en fraaie ondergronden zoals RVS-look aluminium, plexiglas, eikenhout of berkenhout. Panelen van aluminium of plexiglas kun je zonder problemen zowel binnen als buiten bevestigen. De houten panelen zijn allicht beter voor binnen.

 

Hoe werkt het?

Het begint allemaal bij de ene mooie foto die je als herinnering op een mooie en speciale ondergrond wilt bewaren. Deze foto moet goed van kwaliteit zijn zodat deze scherp blijft.

Met deze foto ga je naar de website fotos-en-lettersgraveren.nl en kies je een materiaal. Vervolgens kies je hoe groot je het paneel wilt hebben. Hierna kom je in de ontwerpmodule waar je de foto in zwart/wit kunt maken en waar je eventueel tekst kunt toevoegen. Wanneer je ontwerp naar je zin is, klik je op bestellen. Zodra het fotopaneel klaar is, sturen we het naar je op en heb jij jouw herinnering op een bijzonder mooie manier vereeuwigd.

Bestel je eerste paneel met 25% korting

Heb je een mooie foto van een dierbare herinnering die op een speciale manier wilt vereeuwigen? Ga dan naar fotos-en-lettersgraveren.nl, bestel jouw paneel. Met de actiecode ‘markzz25yes‘ krijg je tijdelijk tot 21 december 25% korting op je bestelling!