Bent u een vastgoedeigenaar of verantwoordelijk voor een pand? Dan hebben wij goed nieuws op het gebied van:

  • energiebesparing
  • Energielabel C
  • kostenbeparing

Bovenstaande zaken zijn namelijk allemaal te realiseren door het aanbrengen van 3M zonwerende folie. Als u dit interessant vindt én u wilt zelf ervaren wat het warmtewerende effect is, boek dan nu een demonstratie op locatie. Wij laten u het effect van de folie voelen, en kunnen na uw locatie bezocht te hebben, een inschatting maken van de mogelijke besparingen.

Hoe werkt het?

Door het aanbrengen van één van de zonwerende folies – wij maken gebruik van de ‘Prestige’ en ‘Silver’-lijn, hoeven airco’s in een gebouw minder hard te werken. Airco’s zijn behoorlijke energieslurpers, dus het effect op het energieverbruik is goed merk- en meetbaar. Dit merkt u door een lagere energierekening. Het werkt dermate goed dat u deze zonwerende folies als officiële maatregel mag inzetten om uw pand minimaal Energielabel C te maken.

Terugverdientijd

Als u wilt weten welke besparingen onze zonwerende folies opleveren, en dus wat de terugverdientijd is, dan maken wij graag voor u een inschatting. Uiteraard kunnen wij adviseren in diverse folie-oplossingen en welke voor uw situatie de beste prijs en kwaliteit geeft.

Meer voordelen van de folie

Een zonwerende folie maakt in het voorjaar, de zomer en het najaar een hoop mensen gelukkig. De temperaturen in kantoren en gebouwen worden een stuk aangenamer en zij hebben veel minder last van blazende airco’s.

Ook is het goed om te weten dat u kunt kiezen voor een volledig transparante folie, die niet spiegelend is. Dit is uiteraard belangrijk voor de uitstraling van een pand en daarmee indirect ook voor de waarde van een pand.

Levensduur en garanties

De toplijn in zonwerende folies hebben een verwachte levensduur van ca 20 jaar. De garantie is 10 jaar geldig. Afhankelijk van de precieze folie die u kiest, heeft u bovendien geen kans op thermische glasbreuk. Hierop krijgt u dus ook garantie.

Boek een demonstratie op locatie

Wilt u ervaren/ voelen wat het effect is van onze zonwerende folies? Boek dan een demonstratie op locatie. We komen graag bij u langs, met onze koffer, en inventariseren dan meteen welke energiebesparing u kunt realiseren zodat de terugverdientijd kan worden berekend.

De koffer

Wij nemen deze koffer mee. Weten wat erin zit? Boek nu uw demonstratie op locatie.

 

    N.B. Wij nemen telefonisch contact met u op om de afspraak te bevestigen of in te plannen.