Natuurlijk willen we allemaal weer aan de slag en onze schouders eronder zetten. Wij ook. Maar we hebben de komende tijd nu eenmaal rekening te houden met een aantal maatregelen, zoals het houden van afstand. En uiteraard willen we medewerkers en bezoekers beschermen. Wij helpen uw bedrijf/ organisatie met middelen die dat mogelijk maken.

Gebouwen, openbare ruimtes en werkplekken

Normaliter maken wij gebouwen mooier en comfortabeler. Maar we zijn erachter gekomen dat wij ook heel goed zijn om gebouwen werkbaar en veilig te maken. Of het dus gaat om een heel gebouw, een openbare ruimtes of om werkplekken, wij kunnen de juiste middelen leveren die uw omgeving Corona-proof maken.

Als je binnenkomt vraagt een scherm om je handen te desinfecteren. Je hoeft alleen maar je handen eronder te houden, het gaat automatisch.

Door een scherm te plaatsen op een vergadertafel, kun je tegenover elkaar gaan zitten. Als je links en rechts een scherm plaatst, kun je naast een collega werken. Met een scherm voor je, kun je aan een balie of receptie werken.Wanneer iemand te dicht bij een balie of een medewerker komt, licht een afstandsmelder op.  Met diverse stickers en markeringen wordt duidelijk gemaakt welke afstand mensen minimaal moeten houden. Op deze manier kunnen we wél aan de slag, maar wel op een veilige manier.

Wat kunnen wij leveren?

  • Plexiglas schermen
  • Raamstickers
  • Gezichtsschermen (geen mondkapjes)
  • Vloerstickers
  • Digitale displays met handdesinfectiemiddel (automatisch)

Klik hier voor meer informatie over onze Corona-maatregelen.

Voorbeelden.