Project Description

Zonwerende folie – Energiebesparend

Wilt u de zon buiten houden? Geen fel zonlicht, een aangenamere temperatuur op kantoor, en/of besparen op aircokosten? Ga dan voor de unieke 3M Prestige warmte- en zonwerende folies.

Nu offerte aanvragen

 

Kenmerken

 • Omschrijving: Folie die zowel warmte als zon tegenhoudt. Dit werkt dus comfortverhogend.
 • Toepassing: Ramen en deuren – met glas – op de zonzijde van een pand
 • Voordelen:
  – Door warmte buiten te houden, hoeven airco’s minder hard te werken
  – Folie draagt bij aan CO2-uitstoot-reductie
  – Geeft een voelbaar betere temperatuur
  – Heeft geen invloed op mobiele telefonie in een pand.

Uniek: Kan als transparante folie geleverd worden. Hierdoor wel warmtewerend, maar laat wel licht door. De folie bevat bovendien geen metalen zoals andere zonwerende folies, hierdoor kan men mobiel blijven bellen in een pand.

Zo werkt het

De 3M Prestige folie wordt op de buitenkant van een raam of deur aangebracht. Hierdoor blijft de zonnewarmte daadwerkelijk buiten het pand. De gevoelstemperatuur kan met verschillende graden worden verlaagd, waardoor er voor de medewerkers van een pand, een aangename werk-temperatuur ontstaat.

Het heldere, niet reflecterende uiterlijk laat het van het gebouw onveranderd terwijl de warmte wel wordt buitengehouden. Dit zorgt voor een forse besparing van airco-kosten en co2-uitstoot. Een bijkomend voordeel is dat het glas veiliger wordt en rondvliegend glas niet meer mogelijk is.

Specificaties & garantie

Hieronder de technische specificaties van Interieurfolie. De levensduur bedraagt ruim 15 jaar, waarvan wij minimaal 12 jaar garanderen.

Product-eigenschappen
Gebruikte folie: 3M™ Prestige Sun Control Film.
Materialen

 • Meerlaagse folie,
 • Niet metaalhoudend
 • Niet corroderend.

Voel het verschil

In onderstaande video wordt met een temperatuurmeter duidelijk wat de werking is van de 3M Prestige folie.

Offerte & specificaties

Wij bieden 2 soorten zonwerende folies: De 3M Prestige folie en de de 3M Silver 15. De 3M prestige is een transparante folie, niet metaalhoudend. De 3M Silver 15 is een spiegelende, metaalhoudende folie. Deze laatste kan wel het bereik van mobiele telefoons verstoren.

Offerte 3M Prestige

Offerte 3M Silver 15