Sibon Sign bedrijf Alphen aan den Rijn

MakeCover is hét sign-bedrijf in Alphen aan den Rijn. Overigens werken wij landelijk om gebouwen te voorzien van Corona-maatregelen, maar ook om gebouwen mooier en comfortabeler te maken.

Een bedrijf dat bij Sibon is aangesloten staat voor kwaliteit en professionaliteit. En dat onderschrijven wij ten zeerste. Wij werken met goed opgeleide en enthousiaste mensen die gaan voor maximale klanttevredenheid. Daarom werken wij ook met de beste producten en materialen.

Wij ‘sign’ er voor ondernemend Nederland

De 1,5 meter economie is de nieuwe norm. Dat stelt ons voor een behoorlijke uitdaging. Sibon erkende Sign-bedrijven helpen ondernemend Nederland de maatregelen te treffen, zodat zij de volgende stap kunnen zetten. Zodat klant en medewerker het vertrouwen houdt en zich veilig voelt. Met andere woorden wij ‘Sign’ er voor u.

Bekend van deze commercial

U zou Sibon kunnen kennen van deze commercial:

 

Zoekt u?

Klik op een van onderstaande links wanneer u specifiek op zoek bent naar een oplossing.

Wij geven over graag advies over uw Sign-gerelateerde vragen. Neem daartoe vrijblijvend contact met ons op.

Sign-bedrijf MakeCover

MakeCover is gespecialiseerd in oplossingen voor kantoren en gebouwen. We leveren oplossingen die zorgen dat iedereen voldoend afstand kan houden, maar we leveren ook oplossingen die voor een andere uitstraling zorgen en we helpen met het verhogen van het comfort of de veiligheid.

We gaan hierbij voor een maximaal effect met behulp van efficiënt aan te brengen materialen. De oplossingen die wij leveren zijn aan de buitenkant van een gebouw zichtbaar (exterior solutions) en/of juist gericht op de binnenkant van een gebouw (interior solutions).

Wij leveren onder andere oplossingen voor Corona-maatregelen, privacy, wayfinding, gevelrenovatie, zon- en warmtewering, wanden & plafonds.