Privacy in kantoren heeft er nog nooit zo goed uitgezien; Squid is dé exclusieve en stijlvolle keuze wanneer het gaat om privacyfolie voor kantoren. Het is als het ware vitrage dat wordt aangebracht op een glaswand of raampartij.

Wanneer privacy in een kantoor gewenst is, maar er moet wel lichtinval blijven, dan is Squid een ideale oplossing. Het heeft alle positieve eigenschappen van een privacyfolie en ziet er bovendien prachtig uit.

Squid textiel folie

Squid is gemaakt van een uniek materiaal dat een prachtige natuurlijk uitstraling heeft. Vanwege het minimalistische ontwerp, kan het in iedere werkomgeving of interieur worden toegepast. Squid is snel en makkelijk aangebracht, waardoor de impact laag is en er tijdens de montage meestal kan worden doorgewerkt. Ook blijven hierdoor de kosten op een vriendelijk niveau.

Vitrage-effect

Wél een prettige lichtinval en een warme of gezellige uitstraling, maar géén inkijk. Dit bereikt u met vitrage, en ook met Squid.

Een ander voordeel is dat wanneer Squid wordt toegepast op ramen, het zonnewarmte kan tegenhouden. Dus ook voor kantooromgevingen die op een stijlvolle manier de zonnewarmte willen weren, is Squid uitermate geschikt. Squid haalt ook de ‘scherpte’ van het zonlicht af, waardoor een plezierige werkomgeving ontstaat.

Squid kan op iedere vorm en type vlak glas worden gebruikt. Het kan zelfs naadloos op zeer grote oppervlakken worden aangebracht, het blijft onbeperkt lang zitten. Daarentegen kan het eenvoudig worden verwijderd, zonder lijmresten achter te laten.

Squid perfect voor kantoorpanden, winkelpanden, ziekenhuizen, openbare ruimten en plaatsen waar glazen wanden of ruiten zijn gebruikt.

Meer weten?

Wilt u een sample zien of voelen? Neem dan contact met ons op!