Met deze eigentijdse oplossing zorgt u voor een flexibele indeling van werkvloer, zonder dat er concessies gedaan te hoeven worden aan het ontwerp en de stijl.  Een gesprek of vergadering kunt u in privacy houden, of u kunt ervoor kiezen om dit juist zichtbaar en transparant te doen.

Video

 

Toepassingen

Met de switchfolie maakt u van een open ruimte, een ruimte waarin in privacy kan worden gesproken, vergaderd of gewerkt. We kunnen glazen wanden, voorzien van de folie leveren, of de folie aanbrengen op bestaande glazen wanden. Wanneer de folie niet transparant is, kan er ook op worden geprojecteerd. Dus van intrigerende afbeeldingen of patronen, tot levendige en aansprekende video’s met een boodschap.

Naast kantoren zijn ziekenhuizen, hotels en luxe woonhuizen zeer geschikte toepassingsgebieden. Een groot voordeel ten opzichte van gordijnen is de hygiëne, het bedieningsgemak en het strakke design.

Meer mogelijkheden en demo-paneel bestellen?

Wilt u met ons sparren over wat er allemaal nog meer mogelijk is? Wilt u een demopaneel met de Switchfolie bestellen? Neem dan contact met ons op.