Wanneer de zon vol op de ramen schijnt, kan het binnen ongelooflijk warm worden. Misschien had je daar afgelopen zomer wel last van en smolt je zo ongeveer weg. Nu bestaat er hoog aangeschreven 3M zon- en warmtewerende folie, maar wij wilden wel eens de proef op de som nemen: smelt je weg, of blijf je lekker koel?

Warmte, folie op glas en ijsjes

Om de test uit te voeren, hebben we twee dezelfde warmtelampen genomen. Voor de linkerlamp hebben we een stuk glas voorzien van 3M Prestige warmtewerende folie geplaatst. Voor de rechterlamp hebben we een zelfde stuk glas geplaatst, maar dan zonder folie. We hebben de ijsjes voor de glazen plaatjes gezet.

De vraag is, smelt het rechterijsje weg en blijft het linkerijsje lekker koel? Bekijk de video en zie het met eigen ogen!

 

Airco op stormkracht

De meeste kantoren zijn voorzien van airco’s. Het voordeel van zon- en warmtewerende folie is, is dat het een stuk minder warm wordt op kantoor. Als gevolg hiervan hoeven de airco’s niet op standje ‘storm’  te worden gezet, kan je haar dus fatsoenlijk blijven zitten en hoef je niet steeds naar de fysio vanwege stijve spieren.

En het helpt bovendien energie besparen en dat is ook fijn in het kader van de per 1-1-2023 verplichte Energielabel C.

Meer informatie? Over zon- en warmtewerende folie?

Bekijk onze productinformatie hier: https://www.makecover.nl/pro/warmtewerende-folie/

U mag ons ook altijd bellen via 085 – 877 18 40 of vul onderstaand formulier in voor een advies of prijsopgave.