Project Description

Supersnel, strak en effectief

Een MakeCover Spanplafond is altijd superstrak om te zien. En wij bieden een unieke 3 x garantie. Ten opzichte van stuken is het veel sneller aan te brengen, en geeft minimale overlast.
Verder is het toepassen van verlichting, akoestisch materiaal of functionele apparaten als rookmelders gemakkelijk in te passen. Hierdoor verloopt een project efficiënt en flexibel.

 

Spanplafonds in woningen

Een uitbouw heeft in een handomdraai een spanplafond. Maar ook een woonkamer, badkamer, keuken, of welke ruimte dan ook, is heel snel superstrak gemaakt. Het kan vaak binnen een dag worden gerealiseerd, en u heeft er geen overlast van.

Kantoren restylen met lage impact

Voor zowel nieuwe kantoren, als bestaande kantoren is een spanplafond ideaal. Een ruimte van 50m2 is in een dag voorzien van een strak plafond zodat de gebruikers de dag erop al aan de slag kunnen. Verder is elektra makkelijk om te leggen zodat ook de voorbereiding korter is. Het voordeel is dat verlichting, of andere elementen zoals noodgangbordjes, rookmelders, sprinklerinstallaties eenvoudig op ieder gewenste plek kunnen worden gemonteerd.

Veilig & akoestisch comfort

Onze Spanplafonds zijn van brandklasse M1 en dus geschikt voor woningen en kantooromgevingen. Daarbij kan in het spanplafond een dempend materiaal worden toegepast, zodat er een aangename akoestiek ontstaat die zorgt voor minder galm, minder overspraak, een betere verstaanbaarheid en een gevoel van rust.

Verlichting

De spanplafonds zijn te voorzien van een geavanceerd LED lichtsysteem waarmee alle kleuren te maken zijn. Via een aangesloten controller kan er op ieder gewenst tijdstip een andere verlichtingsmodus of -kleur worden bepaald. Natuurlijk is het ook mogelijk om armaturen te bevestigen aan het plafond, te werken met hangl