Nu veel mensen thuis werken, worden er in allerijl renovatieprojecten opgestart. Laat dit nu nét onze absolute kracht zijn: het maken en leveren van efficiënte restylings-elementen die een gebouw mooier, comfortabeler en Corona-proof maken.

Van binnen en buiten

Veel mensen kennen ons  van onze folies, of van onze bewegwijzering, of de Corona-maatregelen, of wellicht van visuals etc. Maar wat veel mensen niet weten is dat onze kracht ligt in de totale restyling van gebouwen. Nu hoeft u niet van binnen en buiten te weten wat wij allemaal doen, als u maar weet dat wij voor zowel interieur als exterieur mooie en efficiënte oplossingen hebben. Wij denken daarin mee, zodat u goed voor de dag komt bij uw opdrachtgever. Waarmee kunnen wij u helpen?

Interieur

Restylen van plafonds

Wij leveren strakke plafonds in iedere gewenste kleur, patroon of visual. Ze zijn snel aangebracht zodat er gewoon doorgewerkt kan worden. We hebben talloze mogelijkheden voor verlichting en het verbeteren van akoestiek.

Restylen van wanden

Een wand geven wij vlot een nieuw, strak en professioneel uiterlijk met slimme en efficiënte oplossingen.  Een wand voorzien we van fotobehang, of slimme voorzetconstructies. Stopcontacten e.d. zijn geen enkel probleem.

Werken in privacy

Wanneer de privacy van bezoekers, burgers, cliënten of de gebruikers in een pand verbeterd moet worden, hebben wij verschillende effectieve oplossingen. Denk aan privacy folie, visuals op glaswanden en scheidingswanden.

Interieur restyling

Wij kunnen een interieur totaal restylen. We geven met onze speciale interieurfolies bijvoorbeeld bureau- bladen, kasten en balies een nieuw uiterlijk. Denk echter ook aan deuren en kozijnen.

Wayfinding

De vindbaarheid in een pand wordt op verschillende manieren gerealiseerd. Aanduidingen op muren, hangende bordjes, staande bewegwijzering, etc. etc. MakeCover ontwerpt en levert ze allemaal. Wij hebben hierbij de focus op milieuvriendelijke en circulaire materialen.

Corona-maatregelen

Wilt u uw bezoekers en medewerkers een veilige afstand tot elkaar bieden? Wij leveren middelen die u kunt inzetten als onderdeel van Corona-maatregelen. U helpt zodoende om uw personeel en uw bezoekers  zo goed mogelijk te beschermen. Alle middelen kunnen wij op maat maken in uw huisstijl en/of personaliseren.

Exterieur

Gevel- en wandrenovatie

Heeft de buitenkant van uw pand niet de uitstraling die u wenst? Wij zorgen voor het restylen of renoveren van kozijnen, wanden en panelen.

Veiligheid en inbraakvertraging

Van ruiten ‘bom proof’ maken tot het onmogelijk maken van het inslaan van ruiten door inbrekers. Onze folie- oplossingen doen wat ze beloven en dat is de veiligheid in uw pand verhogen.

Zon- en warmtewering

De zonnewarmte buiten houden betekent een aangenamere temperatuur binnen. Ook heeft u minder last van fel licht. Doordat het minder warm wordt, hoeven airco’s minder hard te blazen. Zo bespaart u energie en geld.

Gevelreclame

Opvallen aan de buitenkant van uw pand? Wij zorgen voor een professionele belettering eventueel voorzien van verlichting voor 24/7 zichtbaarheid.

Meer weten?

Wilt weten wat de levertijd is? Wilt u de prijzen weten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag om uw gebouw mooier, comfortabeler of Corona-proof te maken.