Geleidelijk worden de maatregelen soepeler en verspreid het virus zich minder snel. Toch is het virus en de angst voor het virus niet verdwenen. MakeCover introduceert daarom naast onze bestaande corona-maatregelen, een lijn van virusfilters die er gegarandeerd voor zorgen dat iedereen in een kantooromgeving virusvrije lucht kan inademen.

Hoe werkt het

Wij plaatsen een apparaat bij u op kantoor. Dit apparaat kan staand worden geplaatst, aan een muur gemonteerd worden, of in een systeemplafond worden gemonteerd. Het apparaat zuigt lucht aan, ioniseert alle kleine deeltjes en vangt deze op in een filter. Uit het apparaat stroomt vervolgens virus- en kleine deeltjes vrije lucht.

Waarom een virusfilter?

In de wetenschappelijke wereld ontstaat steeds meer draagvlak voor de wijze van verspreiding van het virus. Uit verschillende onderzoeken en wetenschappelijke publicaties blijkt dat het virus naast direct verspreiding ook via de lucht verspreid. Hier leest u meer over die onderzoeken en bewijzen. De virusfilters die wij leveren halen deze virusdeeltjes juist uit de lucht.

Meer over virusfilters

Lees hier meer over de werking van de luchtfilters. Ook kunt u hier laten berekenen welke capaciteit u nodig zou hebben voor uw ruimte(n).