Terug naar kantoor heeft voordelen. Het is een stuk gezelliger en u kunt sneller schakelen met collega’s. Uit ons onderzoek onder onze relaties, blijkt dat 95% terug gaat naar kantoor, of al is. En dat is fijn, want werken op kantoor heeft voordelen. En het is een stuk gezelliger. Naast dat de voordelen plezierig zijn, is het helaas ook mogelijk dat u

nadelen ervaart.

Want bijvoorbeeld gezelligheid kan snel omslaan in

rumoer of herrie.

Collega’s die praten met elkaar kunnen ervoor zorgen dat je bewust of onbewust het gesprek volgt, waardoor u zich minder op uw werk kunt concentreren. Of er zijn collega’s die als ze bellen een harde stem hebben en zo dwars door uw gesprek heen praten.

En dat is niet nodig!

Wij hebben tal van oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat je géén – of veel minder – last hebt van het geluid van collega’s. Zo kunnen we een glazen wand tussen bureau’s plaatsen, of akoestische maatregelen zoals verrijdbare akoestische schermen leveren. In huisstijl of voorzien van fotoprint!

Ook kunnen we wanden en plafonds akoestisch maken, waardoor het geluid in een gehele ruimte wordt gedempt en waardoor geluid minder ‘galmt’.

Het weer werken met collega’s kan ook een ander probleem veroorzaken namelijk een

gebrek aan privacy.

Want misschien is herrie of overspraak niet het probleem, maar is het gewoon wenselijk dat u meer privacy heeft. Bijvoorbeeld doordat niet iedereen al uw telefoongesprekken hoort. Of er is een gesprek dat onder vier ogen moet plaatsvinden. Hier kunnen wij voor zorgen door bijvoorbeeld het plaatsen van glazen wanden of afgesloten glazen kantoortjes (cubicle) binnen een kantoor.

En wanneer u onder vier ogen spreekt, wilt u liever misschien liever ook geen pottenkijkers. Of u wilt niet dat iedereen uw beeldscherm kan zien omdat hier soms gevoelige informatie op wordt verwerkt. Voor dergelijke problemen bieden wij een breed scala aan privacy-folies.

De schakelbare folie springt daarbij erg in het oog, maar ook Squid textielfolie en zandstraaleffect folie zijn populair.

Sommige mensen zullen gaan ervaren dat de ‘visuele rust’ thuis eigenlijk prima was. Op kantoor lopen er mensen continu heen en weer en voor sommigen is deze visuele prikkel niet te weerstaan.

Het zorgt dus voor

afleiding.

Het wegnemen van visuele prikkels kan in veel gevallen zo gepiept zijn. Door onze verrijdbare wanden, vaste wanden of bureauschermen heeft u in een handomdraai minder afleiding. Wanneer er glazen wanden of schermen zijn, kunnen deze overigens worden voorzien van elegante privacyfolies, of van visuals.

We hopen echter dat u helemaal géén last heeft van rumoer, gebrek aan privacy en afleiding! We hopen dat u weer met veel plezier naar kantoor kunt. Maar mocht u ergens hinder van ervaren, vraag dan het volgende aan:

Een proefplaatsing

Dit is het aanbrengen/ installeren/ monteren van een product op kleine schaal zodat het geëvalueerd kan worden. Door de proef klein te houden, houdt u de kosten laag en kunt u met weinig risico uitproberen of een geadviseerde oplossing naar wens werkt.

Ervaart u dus ergens overlast? Vraag nu een proefplaatsing aan!